De Buitenplaats is een traditionele hoveniersonderneming. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden uitvoeren in uw tuin, of uw buitenplaats, zoals wij uw tuin liever noemen. Immers, uw tuin is -net als elke kamer in uw woning- een plaats waar het zalig is om te vertoeven, of zou dit moeten zijn.

Of het nu gaat om het ontwerp of de aanleg van uw nieuwe tuin, of de herinrichting van uw bestaande tuin, of het onderhoud ervan, wij staan steeds klaar om ook van uw tuin een zalige buitenplaats te maken. Ook voor de aanleg van de zwemvijver, waar u al lang van droomt, kan u bij ons terecht.

Ons motto is daarbij steeds onze liefde voor de natuur en voor het vak. We dragen kwaliteit en duurzaamheid hoog in ons vaandel en gebruiken liefst natuurlijke producten. Daarbij houden wij ook steeds rekening met het streekeigen karakter van onze natuur. Streekeigen planten zullen niet alleen beter gedijen in hun eigen biotoop, ze zijn ook van veel grotere waarde voor hun natuurlijke bewoners. En wie geniet er niet van de talrijke aanwezigheid van vogels, vlinders en andere tuinbewoners?

012